Σειρές και ταινίεςNews

Πρώτο Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για το The Cuphead Show

Το The Cuphead Show κάνει επιτέλους πρεμιέρα!

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο Trailer για το πολυαναμενόμενο adaptation του The Cuphead Show, βασισμένο στο παιχνίδι φαινόμενο του Studio MDHR.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα στη πλατφόρμα του Netflix στις 18 Φεβρουαρίου. Η σειρά θα ακολουθεί τις περιπέτειες των αδερφών Cuphead και Mugman.

Αξίζει να αναφερθεί πως η σειρά The Cuphead Show θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix και με Ελληνική μεταγλώττιση.

Το παιχνίδι του Studio MDHR έγινε παγκόσμιο φαινόμενο όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017 ως αποκλειστικότητα του Xbox και PC ενώ μέσα σε λίγα χρόνια το παιχνίδι κατάφερε να κυκλοφορεί για όλες τις πλατφόρμες, μέχρι και για οχήματα Tesla.

To Netflix στο πλαίσιο προώθησης της νέας του σειράς, λανσάρει το cupheadcountdown.com το οποίο ζητά να κάνετε κάποια actions και ως αντάλλαγμα το site χαρίζει σε όλους περιεχόμενο για το παιχνίδι.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button