ΠροσφορέςNewsPC

Οι εκπτώσεις Halloween ξεκίνησαν στο Steam

Φάρσα ή κέρασμα; Το Halloween είναι προ των πυλών και φυσικά η πλατφόρμα του Steam δεν θα μπορούσε να λείπει και από τις φετινές εκπτώσεις.

Αντίθετα με τις καλοκαιρινές και χειμερινές εκπτώσεις, οι εκπτώσεις για την περίοδο του Halloween θα διαρκέσουν για λίγες μόνο ημέρες, δηλαδή μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Οι εκπτώσεις αυτές αφορούν κυρίως παιχνίδια τρόμου και επιβίωσης αλλά το Steam προσφέρει μειωμένες τιμές σε διάφορα παιχνίδια για όλα τα γούστα!

Παρακάτω το Bossfight προτείνει μερικούς τίτλους από την τεράστια λίστα προσφορών.


Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις προσφορές Steam Halloween Sales για το 2021 πατώντας στον σύνδεσμο εδώ και μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά που κάνετε έχετε την δυνατότητα να ξοδέψετε τους πόντους σας στο Steam Points Shop και να συλλέξετε διάφορα καλούδια για το προφίλ σας.

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.
Back to top button