ΠροσφορέςNewsPCVideos

Αποκτήστε δωρεάν το Splinter Cell Chaos Theory για PC

Ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι από τη Ubisoft

H Ubisoft στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 35α γενέθλια της χαρίζει σε όλους τους χρήστες του UPlay το Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory για το PC.

Η δωρεάν διάθεση του τίτλου μόλις ξεκίνησε και η προσφορά θα έχει διάρκεια για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έως τις 21 Νοεμβρίου.

Για να αποκτήσετε το Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory και να το κρατήσετε στη βιβλιοθήκη σας για πάντα, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ. Η προωθητική ενέργεια θα κρατήσει για λίγες ημέρες για αυτό βιαστείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας.

Επίσης η Ubisoft χαρίζει και μία νέα παρτίδα από In-Game καλούδια για το Far Cry 6, το Rainbow Six Siege και το Assassin’s Creed Valhalla. Για να τα αποκτήσετε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο εδώ.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button