Σειρές και ταινίεςNews

Η Anime σειρά του Shenmue απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας

Έρχεται σύντομα στο Crunchyroll

Οι πλατφόρμες και εταιρίες παραγωγής των Crunchyroll και Adulty Swim, ανακοίνωσαν την ημερομηνία πρεμιέρας για την Anime σειρά του Shenmue βασισμένη στην ομώνυμη σειρά παιχνιδιών που ξεκίνησε το 1999.

Η σειρά Shenmue η οποία θα αποτελείται από 13 επεισόδια πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σύντομα, συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου. Στη δημοσιότητα δόθηκε και ένα ολοκαίνουργιο Trailer διάρκειας δύο περίπου λεπτών.

Η σειρά βασίζεται στην τριλογία παιχνιδιών του Yu Suzuki και ακολουθεί τον Ryo Hazuki στο ταξίδι του να γίνει ο απόλυτος γνώστης πολεμικών τεχνών και να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η ομάδα παραγωγής Telecom Animation Film.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button