ΠροσφορέςNewsPCVideos

Αποκτήστε ένα Epic Pack για το Rogue Company δωρεάν στο Epic Games Store

Δώρο για την έναρξη της 4ης σεζόν

H Epic Games αυτή την εβδομάδα χαρίζει σε όλους τους παίκτες του shooter Rogue Company της Hi-Rez Studios ένα Epic Pack για το παιχνίδι. Η προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου.

Για να αποκτήσετε το Epic Pack, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ. Το πακέτο περιέχει τους χαρακτήρες Switchblade και Scorch, το Inferno Imp skin της Switchblade καθώς και 20 χιλιάδες XP για το Battle Pass.

Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure παραμένει διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store έως τις 16 Νοεμβρίου.

Οι επόμενοι δωρεάν τίτλοι του Epic Games Store είναι τα Kid A Mnesia Exhibition, Guild of Dungeoneering και Never Alone (Kisima Ingitchuna) και θα γίνουν διαθέσιμα στις 18 Νοεμβρίου.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button