Σειρές και ταινίεςNewsVideos

Το Resident Evil: Infinite Darkness έρχεται τον Ιούλιο στο Netflix

Η Capcom ανακοίνωσε ότι η 3D Anime σειρά, Resident Evil: Infinite Darkness θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Netflix σε όλο τον κόσμο στις 8 Ιουλίου.

Το Resident Evil, το παιχνίδι “χρυσός” το οποίο έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια κόπιες ανά τον κόσμο, αποκτά μια νέα anime σειρά σε συνεργασία με το Netflix και χρησιμοποιεί νέα βελτιωμένη τεχνολογία από τον προκάτοχό του, Resident Evil: Vendetta.

Απο το πρώτο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1996 στο PlayStation, το Resident Evil γιορτάζει φέτος τα 25 του χρόνια. Mε την σειρά να εξελίσεται ακόμη μέχρι και σήμερα, το Resident Evil: Infinite Darkness έρχεται να προστεθεί στην λίστα.

Η σειρά θα επικεντρωθεί στους δύο γνωστούς χαρακτήρες, τον Leon S. Kennedy και την Claire Redfield και θα προσφέρει πολύ δράση και αγωνία κάτι το οποίο δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στον κόσμο του Resident Evil.

Το Resident Evil: Infinite Darkness κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Ιουλίου.

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.
Back to top button