Σειρές και ταινίεςNewsPCPlayStation 5Xbox Series

Πληροφορίες για την next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt

H CD Projekt Red έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για την next-gen έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt για το PlayStation 5 και το Xbox Series.

Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 ως The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition και εκτός από αναβαθμίσεις στον οπτικό και τεχνικό τομέα η έκδοση θα περιλαμβάνει ray-tracing και γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης.

Το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition θα έρχεται με όλο το περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι καθώς επίσης και επιπλέον περιεχόμενο βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά The Witcher σε συνεργασία με το Netflix.

Η CD Projekt Red θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την next-gen έκδοση του The Witcher σύντομα.

Τέλος ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν της σειράς του Netflix. Η σειρά The Witcher επιστρέφει στις 17 Δεκεμβρίου.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button