ΠροσφορέςNewsPCVideos

Τα Need for Speed Hot Pursuit, Journey to the Savage Planet και Frostpunk δωρεάν με το Prime Gaming

Οι συνδρομητές του Amazon Prime Gaming από την 1η Δεκεμβρίου και για όλο τον μήνα θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν μερικά ενδιαφέροντα παιχνίδια για όλα τα γούστα.

Ο λόγος για τα Need for Speed Hot Pursuit, Journey to the Savage Planet και Frostpunk. Ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια διατίθεται επίσης και το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, το Football Manager 2021 και άλλα.

Τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου αναλυτικά:

  • Need for Speed Hot Pursuit

Οι συνδρομητές το μόνο που έχουν είναι να πατήσουν Claim και να κάνουν εξαργύρωση τον μοναδικό κωδικό που θα τους δοθεί στο Origin ή το EA Play app, το GOG και το Epic Game Store.

Για να αποκτήσετε τα παιχνίδια και να τα κρατήσετε στη βιβλιοθήκη σας για πάντα, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ.

Τέλος μη ξεχνάτε πως κάθε μήνα το Amazon Prime Gaming χαρίζει in-game περιεχόμενο για πολλά παιχνίδια όπως το League of Legends, το Fall Guys, το Call of Duty και το Valorant.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button