Σειρές και ταινίεςNews

Το Amazon είναι πολύ κοντά στη παραγωγή τηλεοπτικής σειράς Mass Effect

Η συμφωνία είναι κοντά στο να κλείσει

Τα Amazon Studios βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανάπτυξη τηλεοπτικής σειράς για το Amazon Prime βασισμένη στη σειρά της EA, το Mass Effect. Η είδηση έρχεται από τον ιστότοπο Deadline ο οποίος αναφέρει ότι η Amazon είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία για την παραγωγή σειράς.

To Amazon θέλει να επενδύσει στο sci-fi franchise της EA και στο είδος της φαντασίας κάθε τύπου δήλωσε η επικεφαλής των Amazon Studios Jennifer Salke στο πλαίσιο συνέντευξης της στο Deadline για τη νέα σειρά The Wheel of Time.

Ακόμη δε γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι πιθανοί συντελεστές της σειράς ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο ο ηθοποιός Henry Cavill έκανε tease ένα μυστικό project το οποίο σύμφωνα με στοιχεία μάλλον έχει σχέση με το Mass Effect.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button