ΠροσφορέςNewsPCVideos

Αποκτήστε δωρεάν το Kid A Mnesia Exhibition και δύο ακόμη τίτλους στο Epic Games Store

Νέα δωρεάν κυκλοφορία από το Epic Games Store

Οι νέοι δωρεάν τίτλοι για αυτή την εβδομάδα είναι διαθέσιμοι τώρα στο Epic Games Store. Τα παιχνίδια της εβδομάδας είναι τα Kid A Mnesia Exhibition, Never Alone (Kisima Ingitchuna) και Guild of Dungeoneering. Η προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 25 Νοεμβρίου.

Για να αποκτήσετε τα Kid A Mnesia Exhibition, Never Alone (Kisima Ingitchuna) και Guild of Dungeoneering και να τα κρατήσετε στη βιβλιοθήκη σας για πάντα, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ, εδώ και εδώ.

Ο επόμενος δωρεάν τίτλος του Epic Games Store είναι το Antstream – Epic Welcome Pack το οποίο περιέχει πάνω από 1000 κλασσικά retro παιχνίδια και το theHunter: Call of the Wild και θα γίνουν διαθέσιμα στις 25 Νοεμβρίου.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button