ΠροσφορέςNews

Παίξτε δωρεάν το Immortals Fenyx Rising για αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο πλαίσιο εορτασμού των 35 χρόνων της Ubisoft

Η Ubisoft συνεχίζει να μοιράζει δώρα για τη 35η επέτειο της και αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε την δυνατότητα να παίξετε εντελώς δωρεάν έναν εξαιρετικό τίτλο στο PC το οποίο έχει άρωμα Ελλάδας. Αυτός ο τίτλος δεν είναι άλλος από το Immortals Fenyx Rising.

Η δωρεάν διάθεση του τίτλου έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 16:00, ώρα Ελλάδος. Όλη η πρόοδος που θα σημειώσετε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μεταφερθεί αυτόματα εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το παιχνίδι αργότερα.

Για να το κατεβάσετε μέσω του Ubisoft Connect PC, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ubisoft στο πλαίσιο εορτασμού για τα 35α της γενέθλια χαρίζει διάφορα καλούδια μέσα από την ειδική ιστοσελίδα της.

Αποκτήστε για πάντα στον λογαριασμό σας free rewards, πάρτε μέρος στην ημερήσια κλήρωση για να κερδίσετε μέχρι και 1000 ευρώ στο ψηφιακό Ubisoft πορτοφόλι σας και επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις στο online κατάστημα της Ubisoft.

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.
Back to top button