Περιφερειακά/GadgetsNewsPlayStation 5Videos

Πρώτη ματιά στην επίσημη τιμονιέρα του Gran Turismo 7 των 700 ευρώ

Έρχεται για το PlayStation 5

Η κυκλοφορία του Gran Turismo 7 πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ο νέος τίτλος της Polyphony Digital θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και υπόσχεται ρεαλισμό και αυθεντικότητα καθώς θέλει να κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς και να γίνει το απόλυτο racing game.

Φυσικά, για τους fan των αγωνιστικών παιχνιδιών, ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσουν στο έπακρο είναι να καθίσουν πίσω από μία τιμονιέρα με το γκάζι να παίρνει φωτιά. Έτσι και θα γίνει λοιπόν, αφού η Fanatec έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει την επίσημη τιμονιέρα για το PlayStation 5, την Gran Turismo Direct Drive Pro και όπως μαρτυρά το όνομά της, είναι πλήρως συμβατή με το παιχνίδι.

Η επίσημη τιμονιέρα Gran Turismo Direct Drive Pro υπόσχεται την πιο ομαλή αλλά και την πιο δυναμική αίσθηση απόκρισης. Ο σχεδιασμός και ο LED φωτισμός μας προετοιμάζουν για μία πανέμορφη περιφερειακή συσκευή του PlayStation 5.

Η τιμή της τιμονιέρας ξεκινάει από τα 699.95 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 969.85 ευρώ, ανάλογα το μοντέλο. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι τον Μάρτιο του 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Gran Turismo Direct Drive Pro τιμονιέρα επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

Το Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου αποκλειστικά για PlayStation.

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.
Back to top button