ΠροσφορέςNewsPCPlayStation 4PlayStation 5

Αποκτήστε συνδρομή EA Play για 3 μήνες με μόλις 3,99 ευρώ

Μεγάλη προσφορά από την EA

Η EA ξεκίνησε μία νέα προωθητική ενέργεια για το EA Play με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέα μέλη να απολαύσουν όλους τους τίτλους που βρίσκονται στον κατάλογό της υπηρεσίας με μόλις 3,99 ευρώ για τρεις ολόκληρους μήνες.

Από τώρα μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου, όλα τα νέα μέλη του EA Play μπορούν να αποκτήσουν 3 μήνες συνδρομή στην τιμή του ενός για μόλις 3.99 ευρώ. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για Steam, Origin και για PlayStation ενώ με το πέρας των τριών μηνών η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στα 3.99 ευρώ ανά μήνα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η υπηρεσία EA Play δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τίτλους όπως τo Game of the Year για το 2021 It Takes Two, το Need For Speed Heatm το Mass Effect Legendary Edition καθώς επίσης και πρόσβαση διάρκειας 10 ωρών στο FIFA 22.

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.
Back to top button