ΠροσφορέςNewsPCPlayStation 4PlayStation 5Xbox OneXbox Series

Δωρεάν Multiplayer Weekend για το Call of Duty: Vanguard

Δοκιμάστε το παιχνίδι για λίγα 24ώρα

Η Activision δίνει συχνά στο κοινό free trials ώστε οι παίκτες να δοκιμάζουν τα παιχνίδια τους. Η παράδοση συνεχίζεται με το Call of Duty: Vanguard το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Όσοι δεν το έχετε πιάσει το παιχνίδι ακόμη στα χέρια σας θα μπορείτε να παίξετε το Multiplayer του Call of Duty: Vanguard δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το Free Access Trial του Call of Duty: Vanguard θα επιτρέπει στους παίχτες να δοκιμάσουν το Multiplayer mode του παιχνιδιού με ημερομηνία έναρξης την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 20:00 ώρα Ελλάδος. Η δωρεάν περίοδος θα έχει διάρκεια έως τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου.

Το Free Multiplayer Weekend θα είναι διαθέσιμο με όλο το περιεχόμενο του και για όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί το παιχνίδι. Περιττό να αναφερθεί πως η πρόοδος που θα σημειώσετε, θα μεταφερθεί στη πλήρης έκδοση του παιχνιδιού αν αποφασίσετε να το αγοράσετε στο μέλλον.

Το Call of Duty: Vanguard κυκλοφορεί για PlayStation, Xbox και PC.

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.
Back to top button