ΠροσφορέςNewsPCVideos

Αποκτήστε δωρεάν το Assassin’s Creed Chronicles για PC

Τρία παιχνίδια δωρεάν από τη Ubisoft

H Ubisoft στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 35α γενέθλια της χαρίζει σε όλους τους χρήστες του UPlay το Assassin’s Creed Chronicles για PC.

Η δωρεάν διάθεση του τίτλου μόλις ξεκίνησε και η προσφορά θα έχει διάρκεια για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έως τις 14 Νοεμβρίου.

Για να αποκτήσετε το Assassin’s Creed Chronicles και να το κρατήσετε στη βιβλιοθήκη σας για πάντα, ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ. Η προωθητική ενέργεια θα κρατήσει για λίγες ημέρες για αυτό βιαστείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας.

Το Assassin’s Creed Chronicles έρχεται με τρία παιχνίδια, τα Assassin’s Creed Chronicles: China, Assassin’s Creed Chronicles: India και Assassin’s Creed Chronicles: Russia.

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.
Back to top button