Android/iOSNewsPCPlayStation 5Xbox Series

Πρώτα Gameplay πλάνα για το Delta Force: Hawk Ops

Δείτε τον Zero Dam χάρτη

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε αυτό το άρθρο με την έναρξη των playtests για τον επερχόμενο δωρεάν multiplayer FPS τίτλο Delta Force: Hawk Ops, η ομάδα ανάπτυξης TiMi Studio δημοσίευσε ένα ολοκαίνουριο βίντεο στο οποίο βλέπουμε τα πρώτα gameplay πλάνα από τον χάρτη Zero Dam και το Hazard Operations mode.

Στόχος της TiMi Studio είναι να προσφέρει ρεαλισμό και μια ξεχωριστή multiplayer εμπειρία μεταξύ των παιχτών. Τα γραφικά και οι υπηρεσίες του τίτλου ενδέχεται να αλλάξουν μέχρι την κυκλοφορία του ενώ αρκετά από τα animations δεν διαφέρουν και πολύ σε σύγκριση με άλλους FPS τίτλους. Το Delta Force: Hawk Ops μοιάζει πιο πολύ tactical σε σχέση με το Call of Duty.

Το Delta Force: Hawk Ops βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, PlayStation, Xbox, Android και iOS.

+1
0
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.

Σχετικά άρθρα

Back to top button