Σειρές και ταινίεςNewsPC

Ανακοινώθηκε το The Bridge Curse: Road to Salvation για PC

Η Κινέζικη ταινία τρόμου απόκτησε το δικό της παιχνίδι

Η ομάδα ανάπτυξης και εκδότρια εταιρεία Softstar Entertainment ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι τρόμου The Bridge Curse: Road to Salvation το οποίο θα έρθει αποκλειστικά για PC μέσω Steam και θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου το οποίο βασίζεται στην Κινέζικη ταινία τρόμου The Bridge Curse που κυκλοφόρησε το 2020. Στη δημοσιότητα δόθηκε και ένα πολύ ατμοσφαιρικό Trailer το οποίο και μας δείχνει μερικά Gameplay στοιχεία από το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι καλείστε να εξερευνήσετε και να παρατηρήσετε τον περιβάλλοντα χώρο με stealth ικανότητες οι οποίες παίζουν σημαντικό ρόλο ώστε να επιβιώσετε στο σκοτάδι από το φάντασμα που θέλει να σας δολοφονήσει.

Τον Φεβρουαρίου ένα Demo του παιχνιδιού θα γίνει διαθέσιμο στο πλαίσιο του Steam Next Fest ενώ ήδη μπορείτε να προσθέσετε το The Bridge Curse: Road to Salvation στο Wishlist σας.


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η ταινία The Bridge Curse είναι διαθέσιμη στο Ελληνικό Netflix με Αγγλικούς όμως υπότιτλους.

 Το The Bridge Curse: Road to Salvation θα κυκλοφορήσει το 2022 αποκλειστικά για PC.

Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Ο Κωνσταντίνος είναι παλαίμαχος της gaming βιομηχανίας με συνεργασίες με eSports οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκληροπυρηνικός PC gamer αλλά αγαπάει και το PlayStation. Λατρεύει τα online shooters και τα MMORPG, το The Last of Us και τη σειρά Assassin’s Creed. Στον ελεύθερο του χρόνο θα τον βρείτε να κάνει video editing και να δημιουργεί κόσμους στην Unreal Engine.
Back to top button