NewsPlayStation 4

Rainbow Six Extraction: Ενεργοποιείται αυτή την εβδομάδα το Buddy Pass

Μπορείτε να καλέσετε δύο φίλους στο παιχνίδι

Το Rainbow Six Extraction της Ubisoft κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες με τις συνολικές εντυπώσεις να είναι θετικές. Η εταιρία για να προωθήσει το παιχνίδι με το παιχνίδι προσφέρει και τα Buddy Pass, τα οποία όμως δεν ήταν ενεργοποιημένα κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού.

Σήμερα η Ubisoft ανακοίνωσε πως τα Buddy Pass θα ενεργοποιηθεί για όλους τους παίκτες του Rainbow Six Extraction στις 27 Ιανουαρίου, επιτρέποντας έτσι στους παίκτες να καλέσουν δύο φίλους τους στο παιχνίδι για 14 ημέρες.

Στο Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction μπορείτε να παίξετε solo ή σε ομάδες των τριών ατόμων. Θα πολεμήσετε μέσα σε περιορισμένες ζώνες μάχης και θα ανακαλύψετε τα μυστικά πίσω από την εξωγήινη απειλή που ονομάζεται Archaens.

Το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction κυκλοφορεί για PlayStation, Xbox και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button