NewsPlayStation 4Videos

Το PUBG: Battlegrounds διαθέσιμο από σήμερα δωρεάν για όλους

Με Cross-Platform υποστήριξη για τις κονσόλες

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε αυτό το άρθρο, ο θρυλικός Battle Royale τίτλος PUBG: Battlegrounds των PUBG Studios και της εκδότριας εταιρείας KRAFTON από σήμερα γίνεται free-to-play. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε εντελώς δωρεάν.

Μετά από το μεγάλο downtime των 38 ωρών που είχαν οι servers του παιχνιδιού πλέον όλα λειτουργούν άψογα και τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν έναν τεράστιο αριθμό παιχτών στο Steam που ξεπερνάει τους 600.000.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ο τίτλος υποστηρίζει Cross-Platform μεταξύ των παιχτών σε κονσόλες αλλά όχι σε PC. Πράγμα που σημαίνει ότι οι παίχτες σε Xbox, PlayStation και Stadia μπορούν να ενεργοποιήσουν την Cross-Platform λειτουργία από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και να παίζουν στα matchmaking pools ή custom matches. Επίσης το παιχνίδι θα πάψει να απαιτεί συνδρομή Xbox Live Gold ή PlayStation Plus.

Σας υπενθυμίζουμε πως το PUBG θα διανέμει και ένα Premium πακέτο, το Battlegrounds Plus στην τιμή των 12.99 δολαρίων το οποίο περιέχει cosmetic αντικείμενα, XP Boosts, in-game currency και το αποκλειστικό Ranked Mode. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού πριν γίνει free-to-play θα λάβουν στο λογαριασμό τους το πακέτο PUBG – Special Commemorative Pack το οποίο περιέχει το Battlegrounds Plus αλλά και κάποια επιπλέον cosmetics.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, έχουν από σήμερα πρόσβαση στο PUBG – 2022 PlayStation®Plus Exclusive Bundle #1 το οποίο περιέχει cosmetics, Contraband και Preset Slot Coupons.

Τέλος, σύντομα το PUBG: Battlegrounds πρόκειται να προσθέσει και ένα νέο anti-cheat σύστημα στο παιχνίδι της με το όνομα Zakynthos. Περισσότερες πληροφορίες για τη μετάβαση του παιχνιδιού σε free-to-play θα βρείτε στον σύνδεσμο εδώ.

Το PUBG: Battlegrounds κυκλοφορεί δωρεάν για PlayStation 4, Xbox One, Android, iOS και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button