IndustryNews

Το Elden Ring είναι το πιο επιθυμητό παιχνίδι στο Steam

Το Dying Light 2 στη δεύτερη θέση

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους που περιμένουμε να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022 είναι το Elden Ring. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού πλησιάζει και ήδη η κοινότητα το Steam δείχνει στο νέο soulslike τίτλο την αγάπη του.

Το νέο RPG δράσης της ομάδας ανάπτυξης της FromSoftware είναι το πιο επιθυμητό ή αλλιώς wishlisted παιχνίδι στη πλατφόρμα του Steam, ξεπερνώντας το Dying Light 2: Stay Human της Techland. Μπορεί το Steam να μην δημοσιεύει επίσημα τους ακριβείς αριθμούς, ο ιστότοπος SteamDB όμως χρησιμοποιεί τους δικούς του αλγόριθμους και τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πρώτο το Elden Ring στην λίστα με τα πιο επιθυμητά παιχνίδια.

Το Dying Light 2: Stay Human ήταν πρώτο στην λίστα επιθυμιών του Steam για όλο το 2021 και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό το Elden Ring της FromSoftware κατάφερε να κερδίσει το στέμμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην υπόλοιπη λίστα με τα 10 πιο επιθυμητά παιχνίδια στο Steam συμπληρώνουν τα Party Animals, God of War, Hollow Knight: Silksong, The Day Before, Vampire: The Masquerade Bloodlines 2, Stalker 2: Heart of Chernobyl, Starfield και Frostpunk 2.

Το Elden Ring κερδίζει την εμπιστοσύνη των παικτών στο Steam και αυτό είναι ένα μόνο μικρό δείγμα αν αναλογιστούμε πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο επίσης για PlayStation και Xbox.

Το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation, Xbox και PC στις 25 Φεβρουαρίου.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button