IndustryNews

E3 2022: Χωρίς κόσμο για ακόμη μια φορά λόγω της πανδημίας

Η έκθεση θα είναι μόνο Online και για φέτος

Η πανδημία συνεχίζει να κάνει τη διεξαγωγή των in-person events – και όχι μόνο – δύσκολα για όλους. Παρόλο που πέρσι η Entertainment Software Association ήλπιζε πως η έκθεση της E3 για το 2022 να γίνει στο εκθεσιακό κέντρο του Los Angeles και ανοιχτή στον κόσμο, τα σχέδια πήραν άλλη τροπή και τελικά θα μεταδοθεί ζωντανά και φέτος.

Με την εκτόξευση της μετάλλαξης Όμικρον ανά τον κόσμο και προκειμένου τα πρωτόκολλα υγείας των πολιτών για την ασφάλεια τους, η διοργανώτρια εταιρεία δεν μπορεί να πάρει το ρίσκο και να διεξάγει το event σε εκθεσιακό χώρο.

Με βάση τα προηγούμενα χρόνια, η E3 λάμβανε χώρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο παράθυρο διεξαγωγής της φετινής E3.

Από την άλλη σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα η ESA βρίσκεται σε σκέψεις να ακυρώσει τη διεξαγωγή της φετινής έκθεσης E3 ακόμη και στην Online μορφή της ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button