IndustryNews

Κλείνουν οι servers της σειράς Halo στο Xbox 360

Τέλος εποχής για το Halo στο Xbox 360

Η ομάδα ανάπτυξης 343 Industries είχε ενημερώσει στο παρελθόν το κοινό ότι οι servers της σειράς Halo για το Xbox 360 θα κλείσουν στις 13 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, οι servers θα κλείσουν για τα Halo 3, Halo 3 ODST, Halo Reach, Halo 4, Halo Combat Evolved Anniversary, Halo Wars και Halo Spartan Assault στο Xbox 360.

Μερικές υπηρεσίες από αυτούς τους τίτλους θα συνεχίζουν να λειτουργούν και μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στην εικόνα παρακάτω. Ευτυχώς, αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το Master Chief Collection από το οποίο μπορείτε να παίζετε κανονικά τα Halo 3 και Halo 4 στα Xbox One, Xbox Series X και S μέσω της συλλογής αυτής. Όπως ανέφερε η 343 Industries, ο λόγος που θα κλείσουν οι servers είναι επειδή το να μένουν ανοιχτοί επηρεάζουν τις ικανότητες του να υποστηρίξουν τίτλους όπως το Halo Master Chief Collection και το Halo Infinite.

Η Microsoft και η 343 Industries καλούν όλους τους παίχτες που έχουν τις standalone εκδόσεις του Halo να προλάβουν να αποκτήσουν όσα achievements τους έχουν απομείνει στο Xbox 360 μέχρι τις 13 Ιανουαρίου. Επίσης, όλες οι ψηφιακές εκδόσεις της κλασσικής σειράς Halo στο Xbox 360 έχουν απομακρυνθεί από το Microsoft Store ενώ η Master Chief Collection έκδοση συνεχίζει να πωλείται κανονικά καθώς αποτελεί μέρος του Xbox Game Pass.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button