NewsPlayStation 4Videos

Πρώτα πλάνα από την επετειακή έκδοση του The Elder Scrolls V: Skyrim

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη από αύριο

H Bethesda μετά από μερικούς μήνες έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο Trailer με τα πρώτα πλάνα της επετειακής έκδοσης του The Elder Scrolls V: Skyrim που έρχεται σύντομα στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του.

Ο τίτλος φαινόμενο που έχει κερδίσει πάνω από 200 Game of the Year Awards επανακυκλοφορεί αύριο, 11 Νοεμβρίου με την Anniversary Edition η οποία περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι, όλα τα add-ons από την Special Edition, όλα τα παλιά και νέα Creation Club quests καθώς επίσης dungeons, bosses, όπλα, spells αλλά και με μερικά νέα features.

Η Bethesda επιβεβαιώνει πως οι κάτοχοι του Skyrim Special Edition σε PlayStation 4 και Xbox One και οι κάτοχοι της νέας Anniversary Edition, δικαιούνται δωρεάν next-gen upgrade για τα PlayStation 5 και Xbox Series. Το upgrade φέρνει αναβαθμισμένα γραφικά, γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης κα άλλα.

Τέλος αν έχετε πρόσβαση στο δωρεάν next-gen upgrade, θα μπορείτε να μεταφέρετε και τη πρόοδο σας στη νεότερη έκδοση. Το κόστος του Skyrim Anniversary Edition κυμαίνεται στα 54,99 ευρώ ενώ το upgrade από την Special Edition 19,99 ευρώ.

Το The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PlayStation, Xbox και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button