NewsPlayStation 4Videos

Το FIFA 21 φέρνει στο παιχνίδι παίκτη 15 χρόνια μετά το θάνατο του

Η EA Games προσθέτει από σήμερα τον αδικοχαμένο Kiyan Prince στο ρόστερ της ομάδας του, τους Queens Park Rangers 15 χρόνια μετά την δολοφονία του.

Ο Kiyan Prince δολοφονήθηκε το 2006 σε ηλικία 15 ετών. Στην προσπάθεια του να σταματήσει ένα καυγά που ξέσπασε στο σχολικό του περιβάλλον ο Prince μαχαιρώθηκε θανασιμα.

Η EA 15 χρόνια μετά και με την χρήση ειδικών λογισμικών προσθέτει τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας του ως 30χρονο. Η ομάδα ανάπτυξης του FIFA 21 συνεργάστηκε με φίλους και το οικογενειακό περιβάλλον του Kiyan και συλλέγοντας φωτογραφικό υλικό κατάφερε να κάνει τον παίκτη να μοιάζει 30 χρόνων. Επίσης δούλεψε με τους πρώην συμπαίκτες και τεχνικούς του ώστε να μεταφέρουν στο παιχνίδι τις τεχνικές και τα χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι.

Η EA για να πετύχει το οπτικό αποτέλεσμα συνεργάστηκε με το studio Framestore το οποίο είναι γνωστό για τη συμβολή του στην ταινία Avengers: Endgame αλλά και το Πανεπιστήμιο του Bradford. Για το αποτέλεσμα η EA επιστράτευσε τεχνολογία AI και σε συνδιασμό με τεχνικές φωτορεαλισμού κατάφερε να κάνει τον νεαρό Prince τον 30χρονο άσσο των γηπέδων που θα ήταν σήμερα.

Τέλος η EA θα δωρίσει τα χρήματα των αδειών του Kiyan Prince στο Kiyan Prince Foundation.

Το νέο update θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Μαΐου και εκτός από την προσθήκη του Prince θα γίνει διαθέσιμη και μια ειδική εμφάνιση της Queens Park Rangers.

Το FIFA 21 κυκλοφορεί για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button