NewsPlayStation 4Videos

Νέα Gameplay πλάνα από τα όπλα του Sniper Elite 5

Έτσι μετέφερε η Rebellion τα όπλα μέσα στο παιχνίδι

Ένα νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα ανάπτυξης και εκδότρια εταιρεία Rebellion Developments για το επερχόμενο Sniper Elite 5 στο οποίο βλέπουμε πλάνα για το πως κατάφεραν οι προγραμματιστές να μεταφέρουν τον ήχο και τα όπλα από την πραγματικότητα μέσα στο παιχνίδι.

Η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με τον διάσημο στρατιωτικό Bruce Crompton και απαθανάτισαν εκατοντάδες εικόνες από τα όπλα, τον ήχο καθώς και τα οχήματα με πλήρη λεπτομέρειες για να μεταφέρουν την αυθεντικότητα του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου στο Sniper Elite 5.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παίχτες του Sniper Elite 5 θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν πληθώρα ρυθμίσεων στο κάθε όπλο όπως γεμιστήρες, barrels, scopes και άλλα ώστε να τα προσαρμόσουν ανάλογα με τα γούστα τους.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε πως το Sniper Elite 5 θα γίνει διαθέσιμο και συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας του.

Το Sniper Elite 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου για PlayStation, Xbox και PC .

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button