NewsPlayStation 4Videos

Φρέσκα gameplay πλάνα από το The Quarry

Νέα πλάνα διάρκεια μισής ώρας

Ένα νέο gameplay βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η Supermassive Games, το στούντιο πίσω από τη σειρά The Dark Pictures Anthology και το Until Dawn για το νέο της παιχνίδι. Ο λόγος για το The Quarry, ένα νέο παιχνίδι τρόμου το οποίο χρησιμοποιεί στοιχεία από τον προκάτοχό του.

Το Studio έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του IGN νέα πλάνα διάρκειας 30 λεπτών. Στο βίντεο βλέπουμε πλάνα από τον πρόλογο του παιχνιδιού με την Laura και τον Max. Αυτό που αμέσως μας τραβάει την προσοχή είναι τα εξαιρετικά γραφικά, οι εκφράσεις στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και οι σκοτεινές σκηνές σε ένα πανέμορφο τρομακτικό τοπίο ενώ φυσικά δεν λείπουν και οι επιλογές παιχτών.

Στο The Quarry οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν τη πορεία καθένα από τους εννέα διαθέσιμους χαρακτήρες. Κάθε επιλογή μετράει, είτε μικρή είτε μεγάλη. Η Supermassive Games χρησιμοποιεί για ακόμη μία φορά τον ίδιο τρόπο αφήγησης που τη κάνει να ξεχωρίζει ενώ αυτή τη φορά μας δίνεται η επιλογή να φέρουμε τη δυσκολία στα μέτρα μας.

Το The Quarry αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου για PlayStation, Xbox και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button