NewsPlayStation 4Videos

Ανακοινώθηκε το Overwatch Anniversary Remix Event

Έρχεται με νέα Remixed Legendary Skins και πολλά ακόμη

Για ακόμη μια χρονιά η Blizzard Entertainment γιορτάζει την επέτειο του Overwatch, μόνο που τώρα το event είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το φετινό event φέρει την επίσημη ονομασία Overwatch Anniversary Remix και θα αποτελείται από τρία διαφορετικά μέρη με το Volume 1 να ξεκινάει στις 5 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Απριλίου.

Αγαπημένα events όπως τα Lucio Ball, Mei’s Snowball Challenge, Archives και άλλα θα επιστρέψουν και θα εναλλάσσονται μεταξύ τους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν συνηθισμένα Skins καθώς και ορισμένα καινούρια που ονομάζονται Remixed Legendary Skins.

Τα νέα Remixed Legendary Skins φέρουν διαφορετικά χρώματα σε σχέση με τα συνηθισμένα και δημοφιλή skins που υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι. Έξι από αυτά τα Remixed Skins θα είναι διαθέσιμα στο Volume 1 που ξεκινάει στις 5 Απριλίου και είναι τα ακόλουθα: Mage Mercy, Steelhardt Reinhardt, Demon Genji, Zealot Zenyatta, Evermore Reaper και White Cat D.Va.

Επίσης, τρία δημοφιλή limited-time skins θα επιστρέψουν μέσω ορισμένων Challenges. Για να τα ξεκλειδώσετε θα πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα Challenges τα οποία θα κρατάνε μια εβδομάδα. Δυστυχώς, το κανονικό Anniversary Event και το Summer Games δεν θα επιστρέψουν φέτος. Αυτό γίνεται διότι το νέο και ανανεωμένο Overwatch Anniversary Remix Event απαρτίζεται από μια νέα δομή η οποία θα μεταφερθεί αργότερα στην κυκλοφορία του Overwatch 2.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι η PvP Beta του Overwatch 2 θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου.

Το Overwatch είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button