NewsΠεριφερειακά/Gadgets

Αυτό είναι το νέο Ultimate Wired Controller από την 8BitDo για το Xbox

Φέρτε τα πλήκτρα στα μέτρα σας

Η εταιρεία 8BitDo έχει κυκλοφορήσει αρκετά προϊόντα αποκλειστικά για το Xbox ανά τα χρόνια όπως χειριστήριο σχεδιασμένο για να το χρησιμοποιήσετε στο Cloud Gaming της Microsoft ή διάφορα remote controllers για την σειρά Xbox Series και τώρα, για πρώτη φορά η εταιρεία μας συστήνει το ολοκαίνουριο προϊόν της το οποίο έρχεται με ασύμμετρη διάταξη.

Ο λόγος για το νέο Ultimate Wired Controller που έρχεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα. Στο χειριστήριο ξεχωρίζουν τα κουμπιά του Xbox καθώς και το λογότυπο. Τα πλήκτρα στην πίσω όψη σας δίνουν την δυνατότητα να τα προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας μέσω της εφαρμογής 8BitDo Ultimate Software για τα Xbox, Windows 10, Android και iOS.

Επιπλέον το χειριστήριο έχει ενσωματωμένο 3.5mm headphone audio jack και υποστηρίζει πλήρως τις λειτουργίες button mapping, δονήσεις, το sensitivity των κουμπιών, το haptic feedback ενώ σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε διάφορα προφίλ με τις εκάστοτε διαφορετικές ρυθμίσεις.

Το Ultimate Wired Controller είναι συμβατό με Windows 10, Xbox One και Xbox Series. Το κόστος του ανέρχεται στα 45 δολάρια με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει μέσω του Amazon ενώ θα αρχίσει να αποστέλλεται στις 31 Μαΐου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας ή τιμή για την Ελλάδα αλλά όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία ή να ρίξετε μια ματιά στις αναλυτικές λεπτομέρειες του Ultimate Wired Controller μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της 8BitDo ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button