NewsPlayStation 4Videos

H Square Enix ανακοίνωσε τον FMV τίτλο The Centennial Case: A Shijima Story

Η Ιαπωνική εταιρία επεκτείνεται στο είδος του FMV

H Square Enix φαίνεται πως θέλει να πειραματιστεί με το είδος του FMV αφού η εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο Live-Action παιχνίδι μυστηρίου με τίτλο The Centennial Case: A Shijima Story.

Το παιχνίδι έρχεται από τον σκηνοθέτη του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Koichiro Ito και τον παραγωγό του NieR: Automata, Junichi Ehara. Το The Centennial Case: A Shijima Story διαπραγματεύεται μία οικογένεια η οποία βιώνει αναπάντεχους θανάτους τον τελευταίο αιώνα. Οι ηθοποιοί του παιχνιδιού δεν υποδύονται μόνο ένα ρόλο όμως και τους προγόνους τους από το 1922 και το 1972 με το παιχνίδι να μας μεταφέρει σε τρεις χρονικές περιόδους.

Μπορείτε να δείτε το Ιαπωνικό Trailer ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Huraka Kagami, μία νέα συγγραφέας μυστηρίου η οποία βγάζοντας συμπεράσματα θα ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την κατάρα της οικογένειας Shijima και τους φόνους που γίνονται τα τελευταία εκατό χρόνια.

Το The Centennial Case: A Shijima Story αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μάϊου για PlayStation, Nintendo Switch και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button