NewsVideos

Πολύ δυνατό το λανσάρισμα του Dying Light 2 Stay Human

Πενταπλάσιοι οι παίκτες από το πρώτο παιχνίδι συνολικά

Το Dying Light 2 Stay Human κυκλοφορεί επίσημα εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα με τις κριτικές του παιχνιδιού να είναι ως επί το πλείστον θετικές ενώ έχουμε και μία πρώτη εικόνα σχετικά με τα νούμερα του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Steam, το Dying Light 2 Stay Human κάνει ρεκόρ με 245.550 ταυτόχρονους παίκτες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη τρίτη θέση με τα παιχνίδια με τους περισσότερους παίκτες στη πλατφόρμα. Ο αριθμός παικτών του Dying Light 2 δε πέφτει κάτω από τους 180 χιλιάδες παίκτες σε πραγματικό χρόνο.

Το Dying Light 2 Stay Human αποτελεί επιτυχία για την Techland αφού το πρώτο παιχνίδι της σειράς στο σύνολο του μετράει 45,000 παίκτες στο Steam σύμφωνα με τις μετρήσεις του SteamDB, αυτό σημαίνει πως το sequel από τη πρώτη ημέρα κιόλας της κυκλοφορίας του ξεπερνάει τους παίκτες του πρώτου παιχνιδιού επί πέντε περίπου φορές.

Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης και το Launch Trailer του Dying Light 2 Stay Human το οποίο μπορείτε να βρείτε παραπάνω και μας συστήνει σε χαρακτήρες που συναντάμε στο παιχνίδι ενώ μας χαρίζει και μερικές στιγμές δράσης.

Το Dying Light 2 Stay Human κυκλοφορεί για PlayStation, Xbox και PC.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Back to top button