NewsNintendo SwitchPCPlayStation 4PlayStation 5Xbox OneXbox Series

Δοκιμάστε το No Man’s Sky και το νέο Omega update δωρεάν

Η υποστήριξη του παιχνιδιού ίσως φτάνει στο τέλος της

Η Hello Games μόλις κυκλοφόρησε το νέο μεγάλο update για το No Man’s Sky με τίτλο Omega. To update έχει τη κωδική ονομασία 4.5 και όπως είναι επόμενο, έρχεται με πάρα πολλά καλούδια και περιεχόμενο για να εξερευνήσουν οι παίκτες.

Η επέκταση περιλαμβάνει ένα νέο πλοίο, έναν νέο τρόπο εκκίνησης εκστρατειών, αποστολές που δημιουργούνται διαδικαστικά, μαύρες τρύπες και επιπρόσθετα διακοσμητικά. Το Path of Atlas έχει επίσης ανασχεδιαστεί. Τέλος, ένα αποκλειστικό σκήπτρο μπορεί να αποκτηθεί ολοκληρώνοντας την εκστρατεία.

Από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου, ολόκληρο το expedition Omega θα είναι διαθέσιμη για όλους, εντελώς δωρεάν και σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Ακόμη και αν δεν κατέχετε το No Man’s Sky. Είναι η καλύτερη περίοδος για παίκτες παλιούς και νέους να ενωθούν και να εξερευνήσουν το σύμπαν.

Σύμφωνα με την αινιγματική νέα δημοσίευση στο Twitter από τον ιδρυτή της Hello Games, Sean Murray, το No Man’s Sky φαίνεται ότι ενδέχεται να έχει τρεις νέες ενημερώσεις πριν ολοκληρωθεί η υποστήριξη του παιχνιδιού. Ο Murray δημοσίευσε ένα κατάλογο όλων των υπαρχόντων ενημερώσεων του No Man’s Sky έως σήμερα, από την Foundation ως την Omega.

Ωστόσο, ο Murray άφησε και τρία κενά. Δεν είναι σαφές εάν αυτοί οι κενοί χώροι αναφέρονται σε μικρές ή σημαντικές ενημερώσεις. Αυτό όμως είναι απλά μια υπόθεση, και η Hello Games δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Παράλληλα το studio ετοιμάζει και το νέο της παιχνίδι με τίτλο Light No Fire οπότε λογικό να υποθέσουμε πως σταδιακά θα σταματήσει η υποστήριξη του No Man’s Sky.

Τα πάντα για το νέο Omega update και τις νέες διορθώσεις του No Man’s Sky μπορείτε να διαβάσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Το No Man’s Sky είναι διαθέσιμο για PlayStation, Xbox, Switch και PC.

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Show More

Αντώνης Κοντοδήμας

Gamer, γραφίστας, φωτογράφος. Ο Αντώνης είναι ο ιδρυτής και το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας του bossfight.gr. Όταν δε βρίσκεται πίσω από το πληκτρολόγιο, συνήθως αγοράζει skins σε online παιχνίδια. Αγαπάει τις κονσόλες ενώ είναι ίσως ο μόνος που εκτιμά κακά παιχνίδια που υπό κανονικές συνθήκες δε θα έπαιζε κανείς άλλος.

Σχετικά άρθρα

Back to top button